Mesto Bardejov - svetové dedičstvo UNESCO

samosprávy Bardejova na vyjadrenie Patrika „Rytmusa“ Vrbovského a na okolnosti  jeho vystúpenia na Bardejovskom jarmoku

   Reagujúc na status Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, ktorý bol zverejnený dnes na sociálnych sieťach považujeme za potrebné uviesť nasledovné:

Patrika „Rytmusa“ Vrbovského sme prostredníctvom jeho agenta oslovili ešte začiatkom tohto roka. Podľa našich informácií sa mu hneď na to ozvala agentúra, ktorá si uňho objednala vystúpenie Patrika „Rytmusa“ Vrbovského v Bardejove – túto objednávku umelec potvrdil.

Podľa slov manažéra umelca honorár za jeho hodinové vystúpenie je 9 600 € s DPH.

Agentúra, ktorá následne Mestu Bardejov ponúkla toto vystúpenie zastupuje viacerých umelcov, a tak okrem Rytmusa „pribalila“ do ponuky aj vystúpenie predskokana, Alana Murína, ktorého taktiež zastupuje.

Ako samospráva máme za to, že týmto postupom nás sprostredkovateľská agentúra uviedla do omylu, a zároveň týmto „pribalením“ navýšila honorár za vystúpenia. 

Predpokladáme, že tak ako my ani Patrik „Rytmus“ Vrbovský o takýchto praktikách majiteľa sprostredkovateľskej agentúry ani len netušil a v dobrej viere s koncertom v Bardejove súhlasil.

Dnes sme agenta umelca znovu kontaktovali a dohodli sme sa na zmluve, ktorú podpíše priamo s Mestom Bardejov (bez sprostredkovateľa), a  že na Bardejovskom jarmoku  predsa len vystúpi za obvyklý honorár.

Najblišie udalosti

25 júl 2024
10:00 - 14:00
REGRUTAČNÁ SKUPINA PREŠOV V ULICIACH MESTA BARDEJOV
18 aug 2024
10:00 - 22:00
KAUFLAND DETSKÝ FESTIVAL
22 aug 2024
08:00 - 23:30
51.BARDEJOVSKÝ JARMOK
09 júl 2024
08:00 - 23:00
32. ORGANOVÉ DNI J.GREŠÁKA

 

sms informacie

 

grantove projekty

 

partnerske mesta

 

aed

 

btv

 

kino zriedlo

 

kulturaS

 

plavaren

 

mladez

 

Máte otázku?
Kontaktný formulár »
Napíšte nám